субота, 15 листопада 2014 р.

Стратегічні орієнтири МО на 2014-2015 навчальний рік

1. Формування лінгвістично-літературної компетенції учнів відповідно до вимог Державного стандарту освіти з метою забезпечення безперервності та наступності навчання і виховання, гармонійне поєднання інтересів особистості, суспільства, держави.
2. Систематизація інноваційних технологій, що спрямовані на особистість дитини, на розкриття її інтелектуальних, творчих здібностей, на задоволення інтересів і потреб у самовизначенні , на орієнтацію підростаючого покоління на здоровий спосіб життя.
3. Впровадження методів, принципів, технологій випереджуючої освіти.

4. Впровадження ІКТ-технологій, що забезпечують розвиток креативних та рефлексивних здібностей учнів.
5. Впровадження здоров’язберігаючих технологій.
6. Використання можливостей он-лайн формату для підвищення фахової компетентності та методичної культури педагога.
7. Системний підхід до впровадження та реалізація профільної освіти, удосконалення компетентності педагога з питань профільної освіти.
8. Сторення ефективної системи підготовки педагогів щодо роботи з обдарованими дітьми.
9. Формування потреби різнобічного розвитку власних здібностей і нахилів, оволодіння сучасними методами оперування знаннями, уміннями використовувати сучасні інформаційні й комунікаційні технології.
 10. Залучення учнів до загальнолюдських цінностей, яке найпродуктивніше можна реалізувати в процесі інтегративного вивчення української мови з використанням засобів музики й живопису, художньої літератури, історіі.
11. Урахування компетентнісного підходу до навчання української мови, за якого забезпечується результат навчання, а не нарощування обсягу змісту.
12. Забезпечення особистісної значущості для кожного школяра здобутих знань і набутих умінь та навичок з української мови, усебічний розвиток особистості, її нахилів, здібностей і талантів.
13. Обмін досвідом між членами МО.
14. Узагальнення перспективного педагогічного досвіду.
15. Підготовка матеріалів до публікації. 

Немає коментарів:

Дописати коментар